logo

   
  > Tutorials > Hoe maak ik zelf een linkkabel? > Inhoud    
 

Wil je ook weten hoe je een linkkabel moet maken zodat je lekker kunt gamen, spieken, en nog veel meer met je grafische rekenmachine? Na 20 moeilijke en makkelijke stappen ondernomen te hebben, heb jij straks ook een mooie linkkabel!

Deze tutorial beschrijft in 20 stappen hoe je een linkkabel bouwt. De hele schakeling verdwijnt in het kapje van de 9 pins sub-d connector. Zodat we een professionele ''look'' krijgen. Tevens ga ik ook altijd zo te werk.

De tutorial is opgebouwd uit 7 hoofdstukken, te weten:

1 . De spullen
2 . Het schema
3 . De voorbereiding
4 . Het soldeerwerk
5 . Het testen
6 . De finishing touch
7 . Het slot

Ik wens je veel plezier met het maken van deze linkkabel! Natuurlijk is dit geheel op eigen risico en kan ik nergens aansprakelijk voor worden gesteld. Kom niet bij mij zeuren als je dadelijk blind bent door het slijpen van de 2.5mm jackplug, dan had je maar een veiligheidsbril op moeten zetten. Ik neem geen enkele verantwoordelijkheid als je grafische rekenmachine of je computer kapot gaat door het volgen van deze tutorial! Let op! Gebruik de linkkabel die je via deze tutorial maakt alléén voor eigen gebruik!

Ik kan me voorstellen dat je erg graag een linkkabel wilt maken maar dat je de benodigde spullen niet kunt krijgen. Geen paniek! Ik heb kant en klare kitjes hier liggen met alle onderdelen erin die je nodig hebt om zelf een linkkabel te maken! Ga naar de bestel pagina om er meteen eentje te halen!

Als je helemaal geen zin hebt om er zelf eentje te bouwen, kun je ook een kant en klare linkkabel kopen. Deze is ''ready and go''. Eenmaal de linkkabel ontvangen kun je meteen aan de slag.

>>Hoofdstuk 1: De spullen
 
- - Linkkabel.nl is een onderdeel van ROFAR - © 2003-2013 - Contact